Tekstversie

U bevindt zich hier:

Onze missie & visie

Onze Waarden

Onze Rol

Onze Aanpak

Bedrijfsinfo

Zoeken naar:

Algemeen:

Startpagina

Inhoudstabel

Sitemap

Informatie

Contact

MID-Office Kapellen

TOP Consultants werd eind 2003 opgericht door Marc Vandenborne als een echt new-economy bedrijf. No office, no payroll. Eind 2006 werd de éénmanszaak omgevormd naar een BVBA en nam Luc Neyt de uitdaging aan om als mede-zaakvoerder TOP Consultants verder uit te bouwen.

Het drieletterwoord TOP is niet willekeurig gekozen, maar staat voor onze kernexpertise, namelijk:

Wij zijn van mening dat elk informaticaproject een samenspel is van Technologie, de Organisatie en de bijhorende Processen, en de mensen achter het project. Met deze factoren als leidraad bouwen wij continu aan onze missie.

Marc Vandenborne

Infotect & Zaakvoerder

Wij gebruiken ons netwerk van professionele adviseurs en projectmanagers als een virtuele organisatie, zodat onze klanten de juiste expertise krijgen die uw informatica daadwerkelijk tot een succes maakt. Deze aanpak geeft ons de mogelijkheid om u ervaren adviseurs, met liefde voor het vak en verslaafd aan uitdagingen, tegen een rechtvaardige en betaalbare prijszetting aan te bieden.

Om op een snelle doorlooptijd een maximale toegevoegde waarde te kunnen genereren, hebben wij ons gespecialiseerd in informatica-adviezen voor overheden gaande van gemeentes, OCMW’s, provinciebesturen tot de Vlaamse overheid. De werking van een openbaar bestuur is voor ons niet onbekend, evenals de overkoepelende e-government projecten om de communicatie tussen openbare besturen te bevorderen. Wij focussen ons op de bedrijfsprocessen en beleidsdoelstellingen van uw organisatie.

Wij treden op als uw informatie-architect, kortweg Infotect. Wij weten dat techniek slechts één, meestal afgeleid en ondergeschikt, aspect is van het veranderingsproces of de globale doelstelling. Juist zoals in de bouwwereld de architect de brug vormt tussen u en de aannemer, nemen wij deze rol waar tussen u en uw informaticahuis. Kortom, wij willen een klankbord zijn, een adviseur die gedegen ondersteuning biedt bij de toepassing van innovatieve concepten, strategieën en technologieën in uw bedrijfsvoering.

Ons objectief is dit op een zodanige wijze te doen dat dit door de markt en de maatschappij als toonaangevend en effectief herkend, erkend en gewaardeerd wordt; m.a.w.

Professionalisme voor innovatieve en efficiënte dienstverlening.

Met vriendelijke groeten,

Marc Vandenborne & Luc Neyt
Infotecten & Zaakvoerders